Zrće: Kazna za seks u moru 150 evra

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrće: Kazna za seks u moru 150 evra

ZAGREB Od stalnnog dopisnika Ove sezone brojni gosti koji dolaze iz celoga sveta na plažu Zrće , na ostrvu Pagu, moraće da se pridržavaju strogih pravila. Seks u moru, što se do sada tolerisalo, koštaće 150 evra kazne, a zabranjeno je i konzumisanje i nošenje alkohola na javnim mestima. Isto tako gradske vlasti više neće da dozvole buku i nedolično ponašanje. Grad Pag štampao je 100.000 letaka na raznim jezicima na kojima je naznačeno što se više ne sme da radi na Zrću, plaži poznatoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << po provodima zbog kojih dolaze mladi iz celoga sveta. Gradski redari, a biće ih u prvo vreme petnaestak, prvo će da upozore mlade ljude na nova pravila, a ako se prekršaji ponove slede i kazne od 100 do 150 evra. U Pagu kažu da slede samo ono što su druga slična turistička mesta u Evropi već davno primenila, a to je poštivanje pravila i red koji mora da vlada. Tvrde da je slično i u Ibici u Španiji, pa nema razloga da na Jadranu postoji mesto gde nema pravila, a nije retko ni kozumisanje droga.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrće: Za seks u moru kazna 150 evra

Izvor: Mondo, 07.Apr.2014

Ove sezone brojni gosti koji dolaze iz celoga sveta na hrvatsku plažu Zrće, na ostrvu Pag, moraće da se pridržavaju..

Nastavak na Mondo...

HRVATSKA: Kazna za seks u moru 150 evra

Izvor: Telegraf.rs, 08.Apr.2014, 13:00

Zabranjeno će biti i konzumiranje i nošenje alkoholnog pića na javnim mestima, a gradske vlasti više neće dozvoljavati buku i nedolično ponašanje

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.