Vijesti: Kosmajac će biti proteran iz Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijesti: Kosmajac će biti proteran iz Crne Gore

Beograđanin Dragoslav Kosmajac (61), koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio za najvećeg narko dilera u regionu, najverovatnije će biti proteran iz Crne Gore, u koju je u ponedeljak legalno ušao, objavio je danas list Vijesti, pozivajući se na izvore u Upravi policije Crne Gore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Kosmajac će biti proteran iz Crne Gore"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014

Beograđanin Dragoslav Kosmajac (61), koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio za najvećeg narko dilera u regionu, najverovatnije će biti proteran iz Crne Gore, u koju je u ponedeljak legalno ušao, objavio je list Vijesti, pozivajući se na izvore u Upravi policije Crne Gore. ..Dragoslav...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.