U CG droga za decu u obliku žvaka

Izvor: RTV Pink, 11.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CG droga za decu u obliku žvaka

Policija upozorava . . . Crnogorska Uprava policije upozorila je roditelje da raspolaže saznanjima da se u jednoj susednoj državi, a verovatno i u regionu, pojavila droga u obliku žvake, poznatija kao kids droga koja je, nažalost, postala i pravi hit među školarcima.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dečja droga" jača od ekstazija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2008

PODGORICA - Crnogorska Uprava policije upozorila je danas da se u okruženju pojavila takozvana "dečja..droga", koja je u obliku žvake, ima jači efekat od ekstazija i nudi se u školama..."Na meti dilera su uglavnom osnovci i srednjoškolci, a dilovanje se uglavnom obavlja ispred škola",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policija upozorava na "dečju drogu"

Izvor: B92, 11.Nov.2008

Podgorica, Beograd -- Crnogorska policija upozorila je da se u okruženju pojavila takozvana "dečja droga", koja je u obliku žvake, ima jači efekat od ekstazija i nudi se u školama... "Na meti dilera su uglavnom osnovci i srednjoškolci, a dilovanje se uglavnom obavlja ispred škola", upozoravaju...

Nastavak na B92...

Droga u ??vakama i ??okoladicama

Izvor: Poslovna žena, 11.Nov.2008

PODGORICA - Crnogorska Uprava policije upozorila je da se u okru??enju pojavila takozvana "de??ja droga", koja je u obliku ??vake, ima ja??i efekat od ekstazija i nudi se u ??kolama."Na meti dilera su uglavnom osnovci i srednjo??kolci, a dilovanje se uglavnom obavlja ispred ??kola", ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.