Trogodišnjak zadavljen u Puli, uhapšena majka

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnjak zadavljen u Puli, uhapšena majka

Hrvatska policija uhapsila je majku trogodišnjeg dečaka čije je telo nađeno u Puli. Na detetu vidljivi tragovi davljenja, a majka Kijara Rojnić je prethodno prijavila nestanak deteta ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKA Stravično ubistvo trogodišnjeg deteta u Puli potreslo je celu Hrvatsku, a policija je večeras uhapsila majku dečaka koji je nađen u napuštenoj lučici Mandrač. Na detetu su nađeni tragovi davljenja, a policajci koji su obavili uviđaj kažu da strašniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sliku nikada nisu videli. Sve je počelo kada je Kijara Rojnić (42) prijavila da je nestao njen sin Denis, čiji otac Rašid Pašić živi u BiH. Policija je odmah počela sa potragom za trogodišnjim dečakom, ali je iskaz majke bio veoma sumnjiv. Tvrdila je da se dečak igrao pred kućom i da je nestao, a ona nije uspela da ga nađe. Nakon više ispitivanja majka je jutros policiju odvela do uvale gde su našli detetovo mrtvo telo na kojem su se videli znakovi zlostavljanja. Ceo dan trajala je intenzivna istraga koja je rezultirala hapšenjem majke i još dve osobe, navodno polusestre od Kijare Rojnić i jedne muške osobe. Još se čeka nalaz obdukcije, ali policijski inspektori kažu da je dečak mučen, zadavljen i bačen u more. U uvali su bila i dečja kolica, a pretpostavlja se da su Denisova. Kijara Rojnić kratko je vreme živela u Puli, nedaleko od železničke stanice. Došla je iz BiH, a navodno je otac deteta bio nasilan i od njega je pobegla. Kijara ima i starije dete o kojem se brinula njena majka, a komšije kažu da su u zgradu u kojoj je živela navraćali mnogi muškarci. Komšije i cela Pula su u šoku, jer ovakvo surovo ubistvo nije zabeleženo u tom kraju.Šire se razne priče i pretpostavke, a policija zasad ne iznosi detalje istrage.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MAJKA UHAPŠENA: Mališan (3) zadavljen i bačen u plićak!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017

...Za sada se zna da je uviđaj na mestu ubistva završen Iako iz policije to ne žele da potvrde, sumnja se da je dečak zadavljen i bačen u plićak Ko je počinio takav zločin, zasad se ne zna..Policija je sinoć izvestila kako su tri osobe uhapšene, radi se o dve ženske i jednoj muškoj osobi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.