Tražili ga 9 godina, uhapsiše ga Bosanci: Pao trostruki ubica iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražili ga 9 godina, uhapsiše ga Bosanci: "Pao" trostruki ubica iz Srbije

Granična policija BiH uhapsila je u subotu uveče Branislava Sekulovića, osumnjičenog za trostruko ubistvo u Srbiji, na ulazu u BiH iz Hrvatske, posle devet godina skrivanja.

Sekulović je uhapšen na graničnom prelazu Bosanski Brod, a kod sebe je imao lažni pasoš BiH izdat na ime Mario Trivan, državljanina BiH koji živi u Australiji.

Srbija traga za Sekulovićem od septembra 2007. godine zbog ubistva Darka Živkovića, Vladimira Samardžića i Dušana Pejovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Na teret mu je stavljeno da je kao vlasnik firme "S kompanija" ušao u poslovne aranžmane sa njima, a nakon što ih je prevario, namamio ih je u kancelariju i ubio. Oni su dovođeni u vezu sa beogradskim podzemljem, a Sekuloviću se posle ubistava gubi trag.

Identitet Trivana ukraden je 2013. godine, a druga osoba je u Banjoj Luci dobila pasoš na njegovo ime i prezime.

Za krađu identiteta saznalo se pre dva meseca, pa je tada pasoš izdat na ime Mario Trivan stavljen u sve policijske baze.

Prilikom sinoćnje kontrole putnika u autobusu na prelazu Bosanski Brod utvrđeno je da muškarac poseduje sumnjivi pasoš, a posle toga su njegovi otisci stavljeni u bazu podataka Interpola, te se tako saznalo da je Mario Trivan u stvari Branislav Sekulović.

Kod njega je pronađeno oko 7.000 KM, a iz lažnog pasoša je vidljivo da je u prethodnom periodu boravio u Moldaviji, Ukrajini i Rusiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.