Suljagić: BiH postaje Latinska Amerika ili Afrika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suljagić: BiH postaje Latinska Amerika ili Afrika

BiH postaje Latinska Amerika ili Afrika, kada je u pitanju bezbednost jer više nigde čovek nije siguran i boji se kada sedne u tramvaj, izjavio je danas zamenik ministra odbrane Emir Suljagić, koji smatra da je BiH trebalo da zadrži svoje obaveštajne službe.

Suljagić je priznao da se BiH suočava sa većim problemima od koordinacije policijskih tela i u prilog tome  naveo da je jedan od ljudi povezanih s dvostrukim ubistvom u Rajlovcu pre godinu dana došao iz Sirije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da niko nije ništa uradio u vezi s tim.

"Godinu dana je neko provodio vreme u ekstremnim krugovima, a da niko nije našao za shodno da ga proveri", kazao je Suljagić za regionalnu N1TV.

Dodao je da je jedan od propusta to što BiH nije zadržala svoje obaveštajne službe.

"Nismo zadržali obaveštajne službe, u potpunosti smo sigurnost poverili OSA-i i onda se dogodilo ovo jer je to duboko politizovana institucija", rekao je.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.