Strava u Zagrebu: Nađen čovek bez stopala

Izvor: Mondo, 03.Jan.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava u Zagrebu: Nađen čovek bez stopala

U Zagrebu je, na adresi Trg kralja Tomislava 12, na četvrtom peronu Glavnog kolodvora (Železničke stanice), večeras pronađena osoba kojoj je odsečeno stopalo.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Okolnosti događaja se utvrđuju, a uviđaj je u toku, javlja Index.hr

U decembru 2014. godine hrvatski mediji pisali su o sličnom događaju, kada je voz odsekao stopalo jednom od trojice mladića koji su pijani sedelu uz prugu sa nogama na šinama.

Trenutak obesti ili nepažnje tada je obeležio M.P.(18) za ceo život.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Policija pronašla muškarca bez stopala u Zagrebu

Izvor: B92, 04.Jan.2016, 00:20

Zagreb -- Na četvrtom peronu Železničke stanice u Zagrebu pronađena je osoba sa amputiranim stopalom, saopštila je zagrebačka policija...Kako javlja Index.hr, trenutno nije poznato šta se tačno dogodilo na peronu i u kakvom je stanju pronađena osoba...Pretpostavlja se da je reč o muškarcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.