Srpkinja i Crnogorka uhapšene zbog organizovanja prostitucije na primorju!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja i Crnogorka uhapšene zbog organizovanja prostitucije na primorju!

Policija Crne Gore uhapsila dve žene osumnjičene za posredovanje u prostituciji kojom su se bavile devojke iz Srbije .

Uhapšene su J . B. ( 30 ) iz Valjeva , nastanjena u Crnoj Gori , i L. D. ( 23 ) iz Budve , saopštila je policija.

Policija sumnja da su devojkama iz Srbije sa privremenim boravkom u Crnoj Gori B. J . i L. D. organizovale pružanje seksualnih usluga u Budvi , Baru i Tivtu .

Osumnjičene su za novac organizovale i ugovarale dolazak devojaka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na unapred dogovorene lokacije u hotelima, privatnim smeštajima i na jahtama u ta tri primorska grada .

Policija je početkom meseca u Budvi uhapsila dve osobe iz Podgorice i jednu iz Priboja zbog sumnje da su organizovano posredovale u vršenju prostitucije . Uhpašeni su vlasnik i menadžer noćnog kluba " San Remo " .

Izvor: RTS

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.