Skoplje: Uhapšeno 86 zbog prevare

Izvor: B92, 01.Dec.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoplje: Uhapšeno 86 zbog prevare

Skoplje -- U policijskoj akciji nazvanoj "Kaldrma" uhapšeno je 86 zaposlenih na naplatnim rampama na putevima u Makedoniji.

Prema informaciji iz MUP-a, akcija je sprovedena noćas na naplatnim rampama duž Koridora 10, a prethodno su korišćene posebne istražne mere za prikupljanje dokaza, kao što je tajno snimanje.

Uhapšeni se terete da su naneli štetu državnom budžetu od oko dva miliona evra, a pri pretresu je pronađena oprema za falsifikovanje fiskalnih računa za naplatu putarine.

Uhapšeni se izvode pred trojicu istražnih sudija u Krivičnom sudu u Skoplju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Putna afera" i u Makedoniji: 86 uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2011

SKOPLJE -..U policijskoj akciji nazvanoj "Kaldrma" uhapšeno je 86 zaposlenih na naplatnim rampama na putevima u Makedoniji...Prema informaciji iz MUP-a, akcija je sprovedena noćas na naplatnim rampama duž Koridora 10, a prethodno su korišćene posebne istražne mere za prikupljanje dokaza, kao što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Hapšenja u Makedoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2011

U akciji makedonske policije "Kaldrma" uhapšeno je 86 zaposlenih na naplatnim rampama na putevima i oni se terete da su oštetili državni budžet u iznosu od oko dva miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U Makedoniji uhapšeno 87 osoba zbog malverzacija na naplatnim rampama

Izvor: Blic, 02.Dec.2011, 00:50

Makedonska policija uhapsila je 87 osoba osumnjičenih za malverzacije na naplatnim rampama na putevima, čime je oštećen državni budžet za oko dva miliona evra, saopštilo je danas makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. ..Uhapšeni, svi zaposleni u firmi "Makedonija pat", zaduženoj za održavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.