Nije bilo silovanja na Železničkoj u Podgorici?

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo silovanja na Železničkoj u Podgorici?

S.V. (46) prijavila je policiji da je jutros pretučena i silovana na depou železničke stanice u Podgorici. Forenzika je pokazala drugačije.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ginekološki pregled Podgoričanke čiji su inicijali S.V. (46) nije pokazao tragove nasilne obljube, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Podgoričanka je prijavila policiji da je jutros oko 8:30 časova napadnuta i silovana na Železničkoj stanici.

Nakon pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorci, tužilac je naredio dodatna biološka veštačenja kako bi utvrdio šta se konkretno dogodilo.

Podgoričanka S.V. je tokom davanja izjave policiji rekla da se ne seća svih detalja.

Tužilac će se izjasniti nakon dodatnog veštačenja.

Prema saznanjima "Vijesti" iz policije, ona je prijavila da je praćena kada je od Starog aerodroma krenula preko šina ka glavnoj železničkoj stanici u glavnom gradu Crne Gore.

Nepoznata osoba je, navodno, napala kod depoa gde se nalaze napušteni vagoni, pretukla je i silovala.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.