Pucnjava u Podgorici, dvoje ranjenih

Izvor: RTS, 12.Jul.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Podgorici, dvoje ranjenih

U pucnjavi koja se desila pola sata iza ponoći u podgoričkom kafiću "Buda bar" ranjeni su Srđan Vujotić i Mitar Pavićević.
Obojica su odmah nakon incidenta prebačena u Urgentni centar i prema prvim saznanjima jedan od njih je teže povređen.

Portal Vijesti preneo je nezvanično da je Vujotić bivši pripadnik Interventnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << voda Uprave policije.
Oružani sukob usledio je nakon svađe dve grupe ljudi. U trenutku kada je počela pucnjava u kafiću je nastao haos jer su svi gosti krenuli u istom trenutku ka izlazu.
Nakon incidenta policija je obavila informativne razgovore sa osobljem kafića kako bi dobila precizne informacije o tome šta se u stvari desilo u popularnom podgoričkom lokalu.
Ulica Stanka Dragojevića u kojoj se nalazi "Buda bar" bila je do zore zatvorena za saobraćaj zbog policijskog uviđaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: Pucnjava u kafiću, jedan teško ranjen

Izvor: B92, 12.Jul.2015

U podgoričkom lokalu "Buda bar" sinoć je došlo do pucnjave u kojoj su ranjena dvojica muškaraca od kojih jedan teže, prenose “Vijesti”...Kako se navodi, ranjeni Srđan Vujotić i Mitar Pavićević prebačeni su u Urgentni centar...Osim toga, kako nezvanično saznaju “Vijesti” u policiji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.