Preminuo Željko Kopanja

Izvor: RTS, 08.Avg.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Željko Kopanja

Direktor i vlasnik "Nezavisnih novina" i "Glasa Srpske", Željko Kopanja umro je u 62. godini u Banjaluci od posledica srčanog udara.
Rođen je u Kotor Varoši 21. oktobra 1954. godine. Završio je ekonomiju, a novinarsku karijeru započeo je u banjalučkom Glasu, današnjem Glasu Srpske.
Za vreme rata radio je kao novinar beogradskog nedeljnika Telegraf. Po završetku rata u BiH >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osniva nedeljnik i dnevni list "Nezavisne novine", koje su većinski vlasnik Glasa Srpske, i sklopu kojih rade i radio-stanice Nes radio i Castra Nes.
Vreme i mesto sahrane Željka Kopanje biće naknadno saopšteni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH: Preminuo Željko Kopanja, vlasnik 'Nezavisnih novina'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2016

Željko Kopanja, vlasnik Nezavisnih novina i Glasa Srpske umro je od posljedica srčanog udara. U trenutku srčanog udara Kopanja je boravio u Kneževu, odakle je helikopterom prebačen u KC Banjaluka, ali je udar bio jak i ljekari mu, kako navode agencije, nisu uspjeli spasiti život. Kopanja je rođen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Preminuo direktor “Nezavisnih” i “Glasa Srpske” Željko Kopanja

Izvor: Telegraf.rs, 08.Avg.2016

Direktor i vlasnik "Nezavisnih novina" i "Glasa Srpske" Željko Kopanja, preminuo je danas u Banjaluci u 62. godini od posledica srčanog udara, saopštile su redakcije "Nezavisnih novina" i "Glasa Srpske"...Kopanja je rođen u Kotor Varošu 21. oktobra 1954. godine. Završio je ekonomiju, a novinarsku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.