Podgorica: Zamalo tuča u parlamentu

Izvor: B92, 16.Maj.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Zamalo tuča u parlamentu

Podgorica -- Sednica Skupštine Crne Gore prekinuta je nakon verbalnog sukoba između opozicionih poslanika, koji je u jednom trenutku pretio da se pretvori u fizički obračun.

Sednica je bila posvećena poslaničkim pitanjima.

U plenarnoj sali najpre je došlo do žučne rasprave između lidera Nove srpske demokratije (NOVE) Andrije Mandića i potpredsednika Socijalističke narodne partije (SNP) Vasilija Laloševića, nakon čega je usledio poziv na tuču.

Fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontakt sprečio je poslanik SNP-a Velizar Kaluđerović, koji je Laloševića zadržao da ne odgovori na poziv Mandića da se obračunaju ispred skupštinske sale.

Svađi Mandića i Laloševića prethodilo je odbijanje potpredsednika parlamenta Rifata Rastodera da poslaniku NOVE Radojici Živkoviću da reč, kako bi odgovorio na raniji komentar poslanika SNP Nevena Gošovića.

Sednica Skupštine Crne Gore biće nastavljena sutra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svađa prekinula sednicu skupštine

Izvor: RTS, 16.Maj.2012

Zbog svađe opozicionih poslanika, koja je pretila da preraste u tuču, prekinuta današnja sednica Skupština Crne Gore. ..Sednica Skupštine Crne Gore, posvećena poslaničkim pitanjima, prekinuta je nakon verbalnog sukoba između opozicionih poslanika, koji je, u jednom trenutku, pretio da se pretvori...

Nastavak na RTS...

Crna Gora: U Skupštini sprečena tuča Laloševića i Mandića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Maj.2012

Sednica Skupštine Crne Gore prekinuta je nakon žučne rasprave dvojice opozicionara, lidera Nove Andrije Mandića i potpredsednika SNP-a Vaslija Laloševića. Fizički kontakt sprečio je Velizar Kaluđerović (SNP), koji je stao ispred Laloševića ne dozvoljavajući mu da izađe da se obračuna...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.