Podgorica: Na parkingu ubijeno dvoje ljudi!

Izvor: S media, 25.Nov.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Na parkingu ubijeno dvoje ljudi!

Ivan Dulović, mladić koji je jutros ranjen u centru Podgorice, preminuo je posle podne u Kliničkom centru Crne Gore, gde su se lekari borili za njegov život, javili su podgorički mediji.

Dulović je ranjen u pucnjavi u kojoj je ubijena Marija Raičević (29). Policija traga za Marijinim mužem Igorom Raičevićem koji se sumnjiči da je počinio ovo dvostruko ubistvo.

Maloletnicima 14 godina zatvora zbog ubistva

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u okolini Kladova

U porastu broj zločina počinjenih hladnim oružjem

Podgoričanka Marija Raičević ubijena je, a Dulović, inače zet predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila na parkingu u centru Podgorice.

U potrazi za Igorom Raičevićem, policija je blokirala i pretražila porodičnu kuću Raičevića na Starom aerodromu, kao i više drugih lokacija, gde bi, kako se veruje, osumnjičeni mogao da se nalazi.

Raičević je Mariji pucao u slepoočnicu, a potom i u Dulovića koji je odmah prevezen u podgorički Klinički centar gde je samo nekoliko sati kasnije podlegao povredama.

Za sada se ne zna šta je bio povod ovih ubistava.

(S media/Agencije), Foto: Blic

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena podgoričanka Marija Raičević (29)

Izvor: Cafe.ba, 25.Nov.2011

Podgoričanka Marija Raičević (29) ubijena je, dok je Ivan Dulović, zet predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, teško ranjen u pucnjavi u Podgorici.

Nastavak na Cafe.ba...

Podgorica: Ubijen zet predsednice Vrhovnog suda

Izvor: Blic, 25.Nov.2011

PODGORICA - Ivan Dulović, zet predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, ubijen je u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u centru Podgorice. Sa njim je poginula i Marija Raičević (29) koja se nalazila u njegovom društvu preminula na licu mesta. ..Kako navode podgoričke "Vijesti”...

Nastavak na Blic...

Podgorica: Ubio suprugu i ljubavnika

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2011

U pucnjavi u centru Podgorice, Igor Raičević usmrtio ženu Mariju i Ivana Dulovića. Na licu mesta preminula žena. Ivan, zet Vesne Medenice, podlegao povredama u Urgentnom centru

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.