Počelo hapšenje balkanske narkomafije

Izvor: Mondo, 14.Mar.2013, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo hapšenje balkanske narkomafije

Hapšenje dvojice dilera koje su specijalci opkolili u zgradi u Zagrebu rezultat je veće međunarodne akcije slamanja kraka balkanske rute kojom se iz Makedonije krijumčare velike količine marihuane kroz Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju prema zapadnoj Evropi.

U stanu u Zagrebu uhapšeni su Suljo Š. (37) i Adis S., državljani BiH. Suljo Š. jedna je od ključnih karika zeničke narkomafije.

U konkretnom slučaju policija je nadzirala pošiljku 20 kilograma marihuane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Makedonije, a kako su dileri sve vreme bili pod nadzorom, policija je snimila svaki njihov korak još od Makedonije pa sve do Vrbana.

Za Suljom je već dve godine na snazi poternica Opštinskog suda u Zenici zbog izbegavanja trogodišnje zatvorske kazne. Reč je o osobi koja je više puta hapšena i pritvarana zbog trgovine narkoticima.

Policijski specijalci upali su u septembru 2010. u velelepnu kuću Sulje Š. u zeničkom naselju Lukovo zbog sumnje da se bavi preprodajom heroina i drugih droga. Nakon spektakularne akcije razbijanja balkonskih vrata i upada u vilu, policajci su unutra pronašli pištolje, heroin, novac u raznim valutama i više mobilnih telefona.

Kako javlja "Jutarnji list" na području Zagreba uhapšena su još dvojica članova narkomafije , a sprovode se pripreme za hapšenja u drugim državama čije su kriminalističke policije učestvovale u akciji.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U Zagrebu uhapšen zenički kralj droge

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2013, 00:05

ZAGREB - Hapšenje dvojice dilera koje su specijalci opkolili u zgradi u Kuzminečkoj ulici 8 na zagrebačkim Vrbanima rezultat je veće međunarodne akcije slamanja kraka Balkanske rute kojom se iz Makedonije krijumčare velike količine marihuane kroz Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju prema zapadnoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.