Oluja oduvala Slovensku plažu

Izvor: RTS, 15.Jul.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja "oduvala" Slovensku plažu

Jak olujni vetar i pljusak pogodili su Budvu, noseći sve pred sobom, o čemu svedoči video-snimak sa Slovenske plaže. U Podgorici za dva sata palo 42 litra kiše.
Kratkotrajna oluja zahvatila je Budvu nešto pre 18 sati.

Jak vetar, pljusak, gromovi i grad na Jazu napravili su poplavu oko glavne bine festivala "Si dens" i u nižim delovima u zaleđu plaže.
Kiša je oko 18.30 prestala da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pada i organizatori "Si dens" festivala trenutno obilaze teren kako bi procenili štetu koju je oluja napravila.

Inače, U Crnoj Gori je danas posle podne opala temperatura za deset i više stepeni u odnosu na predhodne dane, a svežije vreme se očekuje i narednih dana.
Meteorolozi su saopštili da je u Podgorici danas posle podne za dva sata palo 42 litra kiše. U Nikšiću je palo više od 20 litara, a slično je i u drugim mestima Crne Gore.
Obilna, inače, retka julska kiša, dobro je došla i ljudima i usevima posle više uzastopnih tropskih dana i noći. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oluja "oduvala" Slovensku plažu u Budvi /VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2016

Budva -- Jak olujni vetar i pljusak pogodili su Budvu, noseći sve pred sobom, o čemu svedoči video-snimak sa Slovenske plaže, piše RTS...Kratkotrajna oluja zahvatila je Budvu nešto pre 18 sati...Jak vetar, pljusak, gromovi i grad na Jazu napravili su poplavu oko glavne bine festivala "Si dens"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.