Misterija u Zagrebu: Šta je bilo u ruskom avionu?

Izvor: Mondo, 19.Feb.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija u Zagrebu: Šta je bilo u ruskom avionu?

Ruski avion tipa Antonov 124, "mlađi brat" najvećeg aviona na svetu, sleteo je u Zagreb odakle je odleteo za Saudijsku Arabiju noseći drvene kutije čija je sadržina nepoznata, a neki sumnjaju na oružje, prenosi "Index.hr".

Foto: youtube/printscreen

U teretni avion ukrcano je puno drvenih kutija, međutim niko ne zna šta se nalazilo u njima. S obzirom na destinaciju na koju se uputio iz Hrvatske, neki se pitaju je li je u kutijama bilo oružje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: youtube

Kako se navodi, avion je stigao iz Ujedinjenog Kraljevstva, a ljubitelji aviona su ga fotografisali i snimali pri sletanju, dok su se neki pitali šta avion prevozi.

Misteriozni avion Antonov vozi oružje u Keniju?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) UZBUNA U HRVATSKOJ ZVOG RUSKOG TRANSPORTERA: Šta je u sanducima koji su ukrcani u Zagrebu!?

Izvor: Kurir, 19.Feb.2017

...U teretni avion ukrcano je puno drvenih kutija, međutim niko ne zna šta se nalazilo u njima S obzirom na destinaciju na koju se uputio iz Hrvatske, neki se pitaju je li je u kutijama bilo oružje..Kako se navodi, avion je stigao iz Ujedinjenog Kraljevstva, a ljubitelji aviona su ga fotografisali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.