Maroviću rok do sredine septembra da uplati milion evra

Izvor: RTS, 10.Avg.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maroviću rok do sredine septembra da uplati milion evra

Bivši visoki funkcioner DPS-a Svetozar Marović ima rok do sredine septembra da uplati 1,1 milion evra budžetu Crne Gore, a na osnovu sporazuma koji je potpisao sa Specijalnim tužilaštvom, kojim je priznao da je organizovao kriminalnu grupu koja je opštini Budva nanela milionsku štetu.
Marovićev advokat Zdravko Begović je za Pobjedu rekao da će sud, ukoliko Marović to ne učini do dogovorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << roka, morati da mu oduzme deo imovine koji je založio kao hipoteku, prenosi RTCG.

Istim sporazumom o priznanju krivice, on je pristao da odleži tri godine i devet meseci zatvora, ali se ne zna kada će, zbog bolesti, zakoračiti u Spuž.
Begović je rekao da se njegov klijent nalazi u specijalizovanoj bolnici za mentalno zdravlje, na tretmanu koji još traje.
"Što se tiče novčane nadoknade, na ime obaveze od milion evra, on je založio nekretnine koje imaju tu vrednost. U slučaju da ne uplati gotov novac, od te imovine će se nadoknaditi vrednost koju su odredili veštaci, a koje je Tužilaštvo odredilo", rekao je Begović.
Prema njegovim rečima, nepokretnost njegovog klijenta ima veću vrednost od milion evra.
Za Marovićem, koji se nalazi na lečenju u Beogradu, sredinom maja raspisana je crvena Interpolova poternica kako bi kaznu odslužio u Spužu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marović do sredine septembra da uplati milion evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2017

Bivši visoki funkcioner DPS-a Svetozar Marović ima rok do sredine septembra da uplati 1,1 milion evra budžetu Crne Gore, a na osnovu sporazuma koji je potpisao sa Specijalnim tužilaštvom, kojim je priznao da je organizovao kriminalnu grupu koja je opštini Budva nanela milionsku štetu...Marovićev...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Maroviću rok do sredine septembra da uplati milion evra

Izvor: B92, 10.Avg.2017

Podgorica -- Bivši visoki funkcioner DPS-a Svetozar Marović ima rok do sredine septembra da uplati 1,1 milion evra budžetu Crne Gore...Taj rok ima na osnovu sporazuma koji je potpisao sa Specijalnim tužilaštvom, kojim je priznao da je organizovao kriminalnu grupu koja je opštini Budva nanela milionsku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.