JEZIVO: Islamisti pale zastave Srbije! VIDEO

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Islamisti pale zastave Srbije! VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se zastrašujući snimak na kojem su prikazana dvojica muškaraca dok pale zastave Srbije.

Foto: Printscreen/YouTube

Islamisti, iza kojih je zastava s arapskim pismom, kao i ratna zastava Armije RBiH, maskirani su, i u rukama imaju puške, a u jednom trenutku se čuje i pucanj.

Za sada nije poznatao kada je, i gde, snimak nastao, ali se pretpostavlja da je iz Bosne i Hercegovine, o čemu svedoči i pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja se čuje u pozadini.

POGLEDAJTE:



Izvor: YouTube

Kako pišu  "Nezavisne", reč je o pesmi pod nazivom “Tigrovi Bosne”, čiji tekst ima jasnu poruku.

“U Bosni se miris širi, nigde lepše zemlje nema, budi hrabra Bosno moja, dušman opet zulum sprema. Poručuju braća svima, ne damo te dušmanima, dolazimo sa svih strana, da zaglavimo tvog dušmana”, glasi tekst te pesme.

Dalje se u tekstu navodi da je “narod miran” dok ga seku “dušmanske sablje”.

“Učvrsti nas, moj Alahu, odani smo Resullahu, braća spremna ko tigrovi, Bosno moja samo zovi, svi smo spremni na tekbire, da se naša srca smir, uz ezane s minareta, dolazimo s kraja sveta”.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.