Hteo da se ubije, zapalio se u autu

Izvor: B92, 22.Jul.2012, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo da se ubije, zapalio se u autu

Benkovac -- Jedan 45-godišnjak zapalio se u svom automobilu kod Benkovca i s teškim opekotinama prevezen u zadarsku bolnicu, javlja agencija HINA.

Muškarac je sinoć u dvorištu porodične kuće u selu Gornje Biljane automobil polio benzinom, seo u njega i namerno ga zapalio.

Spasli su ga susedi i prevezli u Opštu bolnicu u Zadru gde je na lečenju.

Automobil je izgoreo.

Istraga je u toku, a motiv pokušaja samoubistva još nije objavljen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se u automobilu

Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2012

ZAGREB/BENKOVAC - Kod Benkovca se u svom automobilu zapalio jedan 45-godišjak koji je s teškim opekotinama prevezen u zadarsku bolnicu...Muškarac je sinoć u dvorištu porodične kuće u selu Gornje Biljane automobil polio benzinom, seo u njega i namerno ga zapalio. Spasli su ga susedi i prevezli...

Nastavak na Glas javnosti...

Pokušao da se ubije zapalivši automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2012

ZAGREB/BENKOVAC - Kod Benkovca se u svom automobilu zapalio jedan 45-godišjak koji je s teškim opekotinama prevezen u zadarsku bolnicu, javlja agencija HINA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pokušao da se ubije zapalivši automobil

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2012, 01:02

Kod Benkovca se u svom automobilu zapalio jedan 45-godišjak, koji je s teškim opekotinama prevezen u zadarsku bolnicu, javlja agencija HINA...Muškarac je sinoć u dvorištu porodične kuće u selu Gornje Biljane automobil polio benzinom, seo u njega i namerno ga zapalio. Spasli su ga susedi i prevezli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.