Crna Gora bi bila zavijena u crno kao nikada u istoriji

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crna Gora bi bila zavijena u crno kao nikada u istoriji"

Crnogorski specijalni tužilac za borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije Milivoje Katnić izjavio je da bi Crna Gora bila "zavijena u crno kao nikad u istoriji" da je uspeo, kako je naveo, teroristički plan na dan parlamentarnih izbora, 16. oktobra.

- Osim grupe državljana Srbije koji su tog dana uhapšeni, postojalo je još najmanje četiri-pet grupa čiji je glavni cilj bio da uđu u Skupštinu i, korišćenjem uniformi crnogorske policije i okolnosti da bi se građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << okupili ispred zgrade parlamenta, izazovu sukob policije i naroda -istakao Katnić u intervjuu podgoričkoj televiziji "Vijesti".

On je ponovio i kako je plan bio da se slobode liši, "odnosno, kako se to u narodu kaže, zarobi premijer Milo Đukanović, gde god da se nađe".

- Planiran je nezapamćeni užas, prolivanje krvi - rekao je Katnić, dodavši kako je obavezan da o tome obavesti građane Crne Gore.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.