mts Noć Reklamoždera 2016: Skockajte se za savršen party

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Okt.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

mts Noć Reklamoždera 2016: Skockajte se za savršen party

Pozivamo Vas na druženje sa Sarom Jovanović – popularnom pop zvezdom Sarom Jo, u okviru promocije početka Instagram konkursa “SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i UŠĆE Shopping Center

Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc. Dvoje najkreativnijih, po odluci žirija, biće nagrađeni sa šoping vaučerima u vrednosti od 10.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << din.

Konkurs za najskockavanje počinje 1. novembra i traje do 18. novembra. Odluku ko ima najkreativniji look, doneće počasna predsednica žirija – Sara Jovanović, popularna SARA JO, najskockanija pop zvezda u Srbiji po izboru Reklamoždera, koja će sa fanovima ovom prilikom podeliti ideje za savršeno skockavanje.

Sara Jo će i lično uručiti nagrade dobitnicima 18. novembra u Sava Centru.

“SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY” Instagram konkurs se realizuje uoči nove, i urnebesno zabavne selekcija najboljih svetskih reklama “mts Noci Reklamoždera 2016.” koja se dešava u Sava Centru, 18. novembra, a koju i ove godine potpisuje njen sjajni autor Jean Marie Boursicot.

Ove godine proslavljamo i značajan jubilej i tim povodom uz druženje sa Sarom Jo možete pogledati mini izložbu „20 godina od prve Noći Reklamoždera“.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.