Znate šta je najpotrebnije na kruzeru?

Izvor: Mondo, 27.Jan.2015, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate šta je najpotrebnije na kruzeru?

Kondomi! Ispostavilo se da najveći broj putnika vreme na kruzeru "prekraćuje" - seksom!

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Dakle, pre nego što se ukrcate, spakujte kondome.

Istraživanje sprovedeno na 200.000 putnika kruzera otkrilo je da su prezervativi prvi na listi stvari za spakovati pre nego što krenu na krstarenje kruzerima.

Sajt cruise.co.uk sproveo je istraživanje, a rezultati su pokazali da je čak 80 odsto odraslih putnika seksualno aktivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom vremena provedenog na kruzeru.

Međutim, dok podaci ove analize pokazuju da se najveći broj putnika na ovaj način razonodi na kruzerima, stručnjaci napominju da je na najvećem broju ovih prekookeanskih brodova nemoguće kupiti kondome ili pilulu za dan posle.

Ovo istraživanje pokazalo je i da jedna petina ispitanika na kruzeru prevari svog partnera, a još šokantniji je podatak da je 80 odsto putnika imalo seks-aferu dok su bili na kruzeru sa svojim partnerom.

Trećina ispitanika priznala je da na ovo putovanje sa sobom nosi i seks igračke, a 12 odsto je reklo da se nikako ne bi ukrcali na kruzer bez toga.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.