Žene, nemoguće da vas ovo ne zanima: 9 stvari koje muškarci pomisle kad vas vide golu

Izvor: 24sata, 02.Sep.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene, nemoguće da vas ovo ne zanima: 9 stvari koje muškarci pomisle kad vas vide golu

Žene je uvek zanimalo, ma šta pričale, šta je muškarcima na umu kad ih vide gole. Pa žene, da vam olakšamo. Oni misle o ovome!

Ponašaj se kul!

Iako mi je srce u petama i sva krv već u onoj stvari, PONAŠAJ SE KUL! Nemoj da pomisli kako nikad nisi video golu ženu.

Konačno, ne mogu više da zurim!

Muškarci se stalno, bar na javnim mestima, trude da ne zure u vaše grudi već da vas gledaju u oči. Međutim, kad se skinete, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << to više uopšte nije prioritet i zurenje je čak i poželjno.

*Zapamtite*

Mi ćemo misliti o ovom trenutku i kasnije kad masturbiramo. Tu nema greške.

Mmmm, morao sam nešto da uradim! Nisam li?

Mogu muškarci da imaju dosta obaveza, i da im se poslovi samo gomilaju, ali kad vs vide golu - sve te obaveze će nestati!

Sačekaj malo bre

Muškarci imaju sposobnost da dosegnu orgazam mnogo brže nego žene. Sad, žene ih moraju nekako navesti da odlože zadovoljenje kako bi i one stigle do istog. Dakle, umesto da ga pustite da se baci na vas kao pećinski čovek, morate mu malo usporiti tempo. Usporite tempo do granice za koju mislite (ili se bar nadate) da će i vama doneti hepi end, ili probajte - ako možete da prođete kroz cilj u isto vreme.

Zaista bih voleo da znam šta je htela da uradim

Ne plašite se da nekada šefujete malo. Muškarcima je posao dosta olakšan (a i ženama potom), ako dame daju neki fidbek. Šapnite mu vaše želje, pomerite mu ruke gde želite da budu, ali i preuzmite kontrolu da mu pokažete šta vas pali. Sve to pomaže.

Al mi se posrećilo!

Osećaj zahvalnosti prema svemu lako dolazi u prisustvu ženske golotinje.

Zbog čega li je ona tako zabrinuta?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali nikad im neće biti jasno zašto se vi još uvek nečega stidite kad ste zajedno dovoljno dugo da već napamet znaju kako izgleda vaše telo. Ako pokrivate grudi ili se sakrivate ispod pokrivača, muškarci će sve uraditi da se osećate komforno.

Blažena tišina

U “životu sa odećom” muškarci nekada izgledaju preokupirani poslom ili nekim drugim stresom i kao da nemaju vremena da razmišljaju o vašoj vezi. Ali, ne zaboravite, ništa ne oslobađa stresa kao seks. Kad vas vide golu, imaćete njegovu nepodeljenu pažnju.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.