Zbog sajentologije: Tom Kruz nije video ćerku dve godine

Izvor: Story, 26.Nov.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog sajentologije: Tom Kruz nije video ćerku dve godine

Nakon razvoda Toma Kruza i Kejti Holms čini se da ipak najviše pati njihova ćerka Suri.

Tom Kruz je veoma posvećen sajentologiji što je i izazvalo probleme u njegovom braku.

Tom Kruz se zbog religije odrekao i rođene ćerke?!

Sajentološka crkva navodno je naredila glumcu da de ditancira od ćerke Suri koju je dobio u ovom braku, što je on i u činio.

Zastrašujuća istina zašto Tom Kruz i Džon Travolta ne mogu da napuste sajentološku crkvu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Kako svetski mediji prenose, holivudski zavodnik sa ćerkom nije u kontaktu skoro 3 godine. Niti je viđa niti se čuo sa njom, zbog čega je glumica ogorčena.

U celokupnom razvodnom procesu čini se da malena Suri ipak snosi najveći teret s obzirom na to da već godinama odrasta bez oca za kojeg je bila veoma vezana.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Tom nije video Suri 800 dana!

Izvor: Prva.rs, 26.Nov.2015

Na osnovu navoda pojedinih izvora američkim medijima, glumac Tom kruz nije prove ni trenutak vremena sa svojom devetogodišnjom ćerkom u poslednje dve godine, tačnije 26 meseci ili 800 dana. Glavni krivac je, naravno, njegova kontroverzna religija Sajentologija. . "The National Enquirer" talp navodi...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.