Zaboravite plastične operacije: Ovo je savršen oblik ženskih grudi!

Izvor: Story, 10.Feb.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite plastične operacije: Ovo je savršen oblik ženskih grudi!

Grudi oduvek privlače mušku pažnju, a naučna istraživanja su otkrila koji oblik je idealan prema mišljenju jačeg pola.

foto: Profimedia

Kako bi britanski plastični hirurzi imali što bolji obrazac za korišćenje u rekonstruktivnoj hirurgiji koju sprovode na pacijentkinjama obolelim od karcinoma dojke, koje su se podvrgle mastektomiji, sprovedeno je istraživanje o savršenom obliku grudi.

U istraživanju, čiji su nalazi objavljeni u naučnom časopisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Plastična i rekonstruktivna hirurgija, ispitano je više od 1300 muškaraca, žena i hirurga, koji su morali da pregledaju fotografije i na kraju odrede savršene proporcije ženskih grudi.

Sve tri grupe odabrale su prirodni oblik, nalik onome na antičkoj grčkoj skulpturi Miloskoj Veneri, delu Aleksandrosa od Antioča.

Dakle, nimalo nalik veštačkim grudima kakvima se diče različite glumice i startlete.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.