Za sve koji vole Boba Dilana

Izvor: Story, 23.Okt.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sve koji vole Boba Dilana

U nedelju će se održati DILANOLOGIJA - Veče posvećeno Bobu Dilanu, a ulaz za sve posetioce je slobodan

Dilanologija, promo: foto

26.oktobra u 20h, u ulici Kralja Petra 41, održaće se DILANOLOGIJA - Veče posvećeno Bobu Dilanu. Ulaz će biti slobodan za sve one koji žele da odaju počast neprikosnovenom kantautoru svog vremena.

Bob Dilan je jedan od onih dragocenih ljudi bez kojih ovaj svet ne bi bio isti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << baš kao ni mi sami.

Posetioci će imati priliku da uživaju u poetskim i proznim odlomcima iz knjiga MR. TAMBOURINE MAN (Dejan D. Marković, Mediterran, Novi Sad, 2010) i uz Dilanove autobiografije HRONIKE I (Dejan D. Marković, Geopoetika, Beograd, 2005). Takođe, moći će da vide izložbu odabranih korica Dilanovih albuma, kao i da prisustvuju preslušavanju najboljih Dilanovih pesama sa originalnih ploča. Posetioce očekuje i projekcija filma NO DIRECTION HOME (Martin Scorsese, 2010).

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.