Vladimir Mandić: Za četiri meseca tata po drugi put

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Mandić: Za četiri meseca tata po drugi put

Nekadašnjeg rukometaša Vladimira Mandića samo četiri meseca deli od trenutka kada će njegova izabranica Jasmina Trnavac na svet doneti novog člana porodice. Inače, on iz prvog braka već ima osmogodišnju ćerku Sašu pa zna kakva ga radost ponovo očekuje.

Vladimir Mandić, foto: Petar Đorđević

Informaciju da će kroz četiri meseca po drugi put postati tata, nekada uspešni i proslavljeni rukometaš Vladimir Mandić (34) dugo je čuvao od javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kojoj je do sada bila nepoznata i činjenica da on već izvesno vreme uživa u vezi sa studentkinjom iz Sevojna Jasminom Trnavac (20).

Ona se u Beograd doselila prošlog oktobra kada je u našoj prestonici upisala studije na Univerzitetu Singidunum, a tada je i počela njihova romansa. Vladimir je u međuvremenu bio u poseti roditeljima svoje izabranice i čini se kako sada ništa ne može da stane na put njihovoj sreći.

Inače, zbog veza sa poznatim damama, nekadašnji rukometaš već godinama važi za jednog od najpopularnijih zavodnika na javnoj sceni, a na spisku lepotica koje su mu pripisivali nalaze se stilistkinja Kristina Bekvalac, pevačica Ana Nikolić, glumica Marija Petronijević i manekenka Dejana Živković. Ipak, čini se da je poznati plejboj rešio da uplovi u mirnu luku, s obzirom na to da njegova nova izabranica uživa u petom mesecu trudnoće.

Više o trudnoći izabranice Vladimira Mandića potražite u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 27. marta.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.