Vladimir Čeh, Prvoslav Plavšić i Galjina Ognjanov dobitnici PRO.PR Awards

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Apr.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Čeh, Prvoslav Plavšić i Galjina Ognjanov dobitnici PRO.PR Awards

Sinoć je u svečanoj atmosferi u Malinskoj na ostrvu Krk po 4. put održana svečana dodela nagrada PRO.PR Awards. Nagrada se dodeljuje pojedincima koji su svojim radom i delovanjem dali doprinos razvoju procesa upravljanja komunikacijama i odnosa s javnošću.

Nagrada Vision Manager biće dodeljena direktoru kompanije u zemlji kojoj se organizuje kongres. Ove godine čast je pripala gospodinu Darku Šketu, stečajnom upravniku kompanije „Pevec“. Nosilac nagrade Vision City je grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Varaždin budući da je svojom vizijom i ulaganjem u stvaranje međunarodnog publiciteta kroz projekat Špancirfest ostvario novu percepciju grada i stvorio osim, nacionalnog i međunarodni publicitet.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.