Vlada Divljan: Priča o čuvenim Idolima

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Divljan: Priča o čuvenim Idolima

Od ponedeljka, 27. oktobra gost emisije Mojih 50 na Naxi radiju biće muzičar i kompozitor Vladimir Vlada Divljan.

Vlado Divljan, foto: Naxi media

U emisiji Mojih 50 frontmen nekadašnje grupe Idoli podeliće sa slušaocima Naxi radija listu 50 omiljenih numera, a neće izostati ni sjajne anegdote i sećanja koja ga za njih vezuju. Tako će ispričati zašto nije na snimku, tj. u spotu pesme Yu rock misije, a trebalo je da bude, a otkirće i zbog čega je, još kao dečak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << privođen u stanicu milicije. Slušaoci će imati priliku da čuju na koji način Vlada Divljan voli da sluša svoje pesme, a biće i interesantnih priča o čuvenim Idolima, grupi čiji je osnivač i autor.

Emisija Mojih 50 na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju(96.9 MHz), reprizu emisije možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova. www.naxi.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.