Više ne šaljete poruke jedno drugom? Evo zašto to obavezno treba da radite!

Izvor: 24sata, 26.Okt.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više ne šaljete poruke jedno drugom? Evo zašto to obavezno treba da radite!

Kako se menja veza, tako se menjaju i navike slanja SMS poruka.

Nekad ste slali poruke ceo dan, a sada jedva razmenite tri poruke. Možda vam se to čini kao nevažna stvar za vezu, ali zapravo je vrlo bitna, jer nam daje osećaj povezanosti s partnerom.

Nemojte zaboraviti na poruke, a mi vam donosimo nekoliko saveta kako da to pravilno radite.

1. Budi toplija

Umesto poruke "kad ćeš doći kući?", pokušaj s onom "jedva čekam da dođeš >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << kući".

2. Iznenadi ga

Ne morate biti udaljeni kako bi si slali seksi poruke ili slike. Pošalji mu je iz kade ili iz spavaće sobe, kao pozivnicu.

3. Budi sentimentalna

Sećate se početaka, kada ste bez nekog posebnog razloga slali poruke kao "mislim na tebe". Osećaj je bio odličan, zar ne? Vratite i takve stvari u vašu svakodnevicu. Čak i kada ne razmišljaš toliko o njemu, usred napornog radnog dana, takva poruka sigurno će ga razveseliti.

4. Smeh

Kvalitetna veza podrazumeva da još uvek obožavate da nasmejete jedno drugo. Ne treba svaka vaša poruka da ima neko dublje značenje. Šaljite i smešne slike i filmiće i zasmejavajte se, čak i kad niste zajedno.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.