Video koji je celu naciju podstakao na seks!

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video koji je celu naciju podstakao na seks!

Pre godinu dana je u Danskoj pokrenuta kampanja koja podstiče mlade parove da stvaraju porodicu, a (u najmanju ruku) neobična kampanja nazvana je "Uradi to za mamu!"

Foto: YouTube

Kompanija "Spies Travel" je u septembru prošle godine pokrenula kampanju "Uradi to za mamu", kojom podstiče mlade da prave bebe kako bi zadovoljili želju svojih majki da postanu bake, i time pomogli da se spreči starenje danske nacije.

"Danski sistem socijalne zaštite je pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pritiskom. I dalje se ne rađa dovoljno beba, uprkos malom napretku. To nas sve brine. Ali, oni koji možda najviše pate su majke koje neće imati priliku da postanu bake", kažu u uvodnom delu videa.

Pogledajte ovu neobičnu kampanju:



Izvor: YouTube

Sada, devet meseci kasnije, Dansku se sprema za pravi bejbi bum jer će se tokom leta roditi 1.200 beba više nego prošlog leta!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Video koji je cijelu naciju podstakao na seks!

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 11:20

Prije godinu dana je u Danskoj pokrenuta kampanja koja podstiče mlade parove da stvaraju porodicu, a (u najmanju ruku) neobična kampanja nazvana je "Uradi to za mamu!"..Kompanija "Spies Travel" je u septembru prošle godine pokrenula kampanju "Uradi to za mamu", kojom podstiče mlade da prave bebe...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.