Vežbe za guzu iz snova (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežbe za guzu iz snova (VIDEO)

Ako želite čvrstu i podignutu zadnjicu, najpre ćete morati malo da je podignete sa stolice!

Foto: Instagram/missbuscemi

Da ne biste "kukali" na svoj izgled kada dođe leto, sadaje pravo vreme da počnete da radite na zatezanju svog tela.

Evo koje vežbe možete da radite da zategnete zadnjicu.

Kružna vežba

Lezite na leđa, jednu nogu ispružite ravno na pod, a drugom pravite kružni pokret u vazduhu. Vežbu možete raditi prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jednom, pa drugom nogom ili naizmenično - po jedan kružni pokret levom, pa desnom.

Podizanje zadnjice

Dok ležite na leđima, savijte noge u kolenima i stopalima se oslonite na pod. Podignite zadnjicu od poda, zadržite se tako sekund i spustite se na pod. Ponavljajte vežbu nekoliko puta.

Makaze

I ova vežba se radi u ležećem položaju. Lezite na leđa, blago podignite gornji deo tela. Dok vam je jedna noga ispružena na podu, drugu podignite uvis, pod uglom od 90 stepeni i uhvatite je rukama. Zadržite se tako sekund, a onda to isto uradite drugom nogom.

U videu pogledajte još neke vežbe za guzu koje možete da radite kod kuće, a za koje vam treba svega 15 minuta:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.