Vesna Zmijanac: Volim dečake do trideset godina

Izvor: Story, 29.Sep.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac: Volim dečake do trideset godina

Pevačica je otkrila da joj se dopadaju znatno mlađi muškarci i da je sada ne zanimaju oni preko trideset godina

Foto: Petar Đorđević

Vesna Zmijanac došla je sa meditacije u Bugarskoj i vratila se preporođena. Nakon raskida sa Željkom Rstićem, Vesna je rešila da pređe na mlađe muškarce.

- Ja sam rešila ništa preko 30. Sve to mi je staro. Volim dečake do trideset godina - rekla je Zmijanac ekipi Ekskluziva.

O svom odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa grčkim advokatom rekla je da joj se veoma dopada, ali da imaju problema u komunikaciji, jer ne govore istim jezikom.

- Grčki advokat je moja generacija i lepo izgleda. Vrlo jedan šarmantan tip, duhovit, ali imamo problem jer ne možemo da se razumemo, pričamo nogama, rukama - rekla je Vesna.

Pevačica je najavila i da za novu godinu peva sa Đanijem, a kasnije u januaru sa Janom.

- Janine grudi su velike, lepe i prirodne, baš kao i moje - objasnila je.

Njena ćerka Nikolija nedavno je izbacila pesmu Alkohola litar koju je uradila u saradnji sa Elitnim odredima.

- Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Ja je zovem po kući Brena. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem Breno, kupi, jer sam ja uvek bila galantna - kaže Zmijanac.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.