Vegetarijanski meni i flaša brendija za Ronija Sajza

Izvor: Story, 19.Nov.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vegetarijanski meni i flaša brendija za Ronija Sajza

Poznati dram end bejs izvođač nastupiće u srpskoj prestonici, a po svemu sudeći organizatori će ga dobro ugostiti.

Roni Sajz, foto: Promo

Poznati drum’n’bass DJ i producent Roni Sajz tražio je od organizatora flašu kvalitetnog brendija i nekoliko gaziranih pića u bekstejdžu za vreme njegovog beogradskog nastupa, a zanimljivo je da Roni ne jede meso pa je njegov menadžment zatražio da se na letu i u hotelu obezbedi vegetarijanski meni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Ronijev muzički put započeo je kada su ga sa 16 godina izbacili iz škole, što je on pokušao da nadomesti posećivanjem prvih haus žurki u rodnom Bristolu. Ovde je dobio inicijalno interesovanje za muzičku produkciju, a razne cake iz tadašnje produkcije zvuka pokupio je u lokalnom klubu za mlade.

Uskoro kupuje sempler i pravi sopstveni studio kod kuće, a poznanstvo sa Krust-om, ranih 90ih godina prošlog veka, bilo je sudbonosno za obojicu muzičara. Kroz njihovo druženje i saradnju nastaju etikete Full Cycle i Talkin’ Loud, koje su Roniju donele zamah i priznanje na muzičkoj sceni i napravile pravi uvod u New Forms LP kojim je Roni Size & Reprazent krenuo u osvajanje sveta!

Do 1999. godine i drugog projekta pod nazivom In The Mode, Roni je već bio dobro povezan u muzičkoj industriji, pa se tako na ovom izdanju našlo nekoliko numera na kojima su gostovali Method Man i Rage Against The Machine.

Prvi pravi solo album Touching Down Roni je objavio 2002. godine, a izdanje je i do dan danas ostalo jedno od najprodavanijih kada je nezavisni d’n’b žanr u pitanju. Sledi izdanje Return To The V iz 2005. godine, a tri godine kasnije Roni objavljuje deluxe verziju višestruko nagrađivanog albuma New Forms za izdavačku kuću Universal.

Roni će ovog petka, 21. novembra nastupiti u beogradskom Depo Magacinu kao specijalni gost na događaju posvećenom petnaestogodišnjici rada asocijacije Codex.

Roni će u 21. novembra u Magacin Depou nastupiti sa Youngman MC-jem, a domaću podršku činiće Codex, Rahmanee, Necone, Cooby Selecta, uz B2B set Senzzora i Bohemiana.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.