Uskoro počinje X Factor Adria!

Izvor: Story, 22.Dec.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro počinje X Factor Adria!

Uskoro počinje emitovanje najpopularnijeg šoua na planeti... U pitanju je X Factor!

Foto. Promo

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom najpopularniji šou na planeti, X Factor, emitovaće se na Prvoj televiziji. Zanimljivost i novina u ovoj sezoni jeste da će šou imati pravi regionalni karakter, s obzirom da će biti emitovan u čak pet zemalja (Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija i Crna Gora). Projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << će biti realizovan u saradnji sa produkcijskom kućom CLM koja stoji iza ovog TV formata.

Pripreme za audiciju su u punom jeku, a 18.822.126 ljudi očekuje jedna fantastična i uzbudljiva muzička avantura, u kojoj će se najveći talenti sa X faktorom iz celog regiona boriti za prestižne nagrade i kvalitetan početak karijere.

Svi pevački talenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije imaće šansu da se uskoro prijave i oprobaju na audicijama koje će se održavati u mnogim gradovima širom regiona.

S obzirom na regionalni karakter, šou će doneti i mnoga iznenađenja. Ono što je sigurno, na proleće nas očekuje odlična zabava za koju će se pobrinuti ne samo top izvođači već i veoma zanimljiv žiri sastavljen od vrhunskih muzičara i naravno, voditelji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.