Toma Fila gostuje kod Ivana Ivanovića

Izvor: Story, 26.Nov.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Fila gostuje kod Ivana Ivanovića

U novom izdanju šou programa Veče sa Ivanom Ivanovićem, domaćin emisije ugostiće uglednog beogradskog advokata Tomu Filu iza koga je 50 godina provedenih u sudnicama širom sveta.

Ivan Ivanović, foto: Instagram

Fila je nedavno objavio autobiografiju pod naslovom Završna reč, uzbudljivu i dramatičnu advokatsku ispovest. Sa Ivanovićem će iznete neke detalje iz knjige, razgovaraće o svojoj karijeri, ali i životu izvan sudnice.  Publici Prve televizije pričaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << o najzanimljviijim, najtežim, najzamršenijim slučajevima... onim koji su mu obeležili karijeru.  Objasniće kako se osećao i šta je proživljavao kada je branio loše momke – krivce i ubice.

Takođe će govoriti i o haškom procesu, pozanstvu sa porodicom Milošević i drugim ličnostima koji su krojili našu noviju istoriju. Zanimljiva priča, koja se ne propušta.  Za muziku je ove večeri zadužena, pored benda Ane Štajdohar, Martina Vrbos.

Novo izdanje emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem biće na programu TV Prva u petak, 27. novembra u 22h

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.