Tanji Bošković pozlilo na snimanju

Izvor: Story, 01.Nov.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanji Bošković pozlilo na snimanju

Glumici se slošilo ali su lekari prisutni na snimanju ubrzo intervenisali.

Tanja Bošković, foto: Vladimir Šporčić, Story arhiva

Glumica Tanja Bošković bila je gost u žiriju emisije Tvoje lice zvuči poznato, a kada je trebalo da se popne na scenu pozlilo joj je, promašila je stepenik i pala.

- Tanja je jedna divna osoba i svi su bili oduševljeni kada je prihvatila da bude specijalni gost u žiriju u ovom šouu, ali ni ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nije pomišljala da će joj se desiti nezgoda na snimanju. Naime, u trenutku kada je trebalo da izađe na scenu kod voditelja Marije Kilibarde i Bojana Ivkovića, oko nje je bio mrkli mrak i nije videla kuda hoda. Kako je preskočila stepenik koji vodi do scene, Tanja je izgubila ravnotežu i pala. U trenutku pada se čuo samo njen jauk, a kada je ustala, uvidela je da je odrala celu butinu - ispričao je za Alo! izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da se Boškovićeva veoma potresla.

Glumica je odrala butinu, ali joj se posle toga slošilo i počela je da povraća.

Srećom, na snimanju emisije uvek je prisutna i ekipa lekara, pa su Tanji brzo priskočili u pomoć.

-Sasvim sam dobro što se toga tiče. Naš posao je takav da se pdovi često dešavaju i to nije čudo- rekla je Tanja Bošković koja se nije ozbiljno povredila, te je ubzo nastavljeno snimanje.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.