Tajna savršenog izgleda Kendal Džener

Izvor: Story, 28.Sep.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna savršenog izgleda Kendal Džener

Više nema nikakve dileme – Kendal Džener dominira ovosezonskim izdanjem Fashion Week-a

Kendal Džener, foto: Profimedia

Nakon Njujorka, Londona i Milana, mlada i fotogenična Kendal je odlučila da pokori i piste Pariske nedelje mode, uspevši da krunu zvezde Balmain revije skine sa glave starije i iskusnije koleginice, Rozi Hantington Vajtli.

18-godišnja Džener koja je u pauzama pohodila glam događaje u paru sa majkom i sestrom, uvek stilizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << do sitnih detalja, otkrila je u razgovoru za portal E!News, kako odražava svoju vitku, fit liniju.

Kendal Džener bila je žrtva maltretiranja, više o tome OVDE.

- Dan uvek započnem nekim detoks čajem, a tokom dana popijem čak 13 šolja čaja! Kada pri ruci nemam Kusmi Detox, od limuna i zelenog čaja, onda napravim ceđen sok od jabuke - otkrila je ona.

Manekenka koja postaje polako glavni top model današnjice zna koliko je za njenu karijeru bitno da održava svoju vitku liniju zato se trudi da svakodnevno konzumira mahom voće, povrće i dosta proteina.

Što se tiče vežbanja, Kendal priznaje da nije veliki fan vežbanja, odnosno da jedino voli da trči.

Ako izuzmemo fitnes i ishranu, Kendal priznaje da se kune u jednu beauty rutinu.

- Verujte mi kada kažem da je za moj look mahom zaslužna dovoljna količina sna. Trudim se da uvek spavam sedam, osam sati - istakla je manekenka.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.