TLZP: Tanja Savić postala muško! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Nov.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Tanja Savić postala muško! (FOTO)

Tanji je maska prekrila lepotu i ženstvenost, a interesantno je da je baš Željko bio jedan od članova žirija u popularnom takmičenju i ocenjivao kako je otpevala njegov duet sa Tonijem Zabluda

Tanja Savić, foto: Prva TV

Folk pevačica Tanja Savić postala je pravi muškarac! Ona će u nedelju uveče u novoj epizodi šoua na TV Prva Tvoje lice zvuči poznato imati težak zadatak budući da će sa pola tela predstavljati Željka Joksimovića, a drugom polovinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Tonija Cetinskog.

Tanji je maska prekrila lepotu i ženstvenost, a interesantno je da je baš Željko bio jedan od članova žirija u popularnom takmičenju i ocenjivao kako je otpevala njegov duet sa Tonijem Zabluda. On je tokom snimanja priznao da je bio u strahu da Tanja neće moći podjednako dobro da skine glas i jedne i druge zvezde jer je to izuzetno teško. Ali prevario se i prijatno iznenadio i na tome joj čestitao.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.