Svečano otvorena izložba Slavimira Stojanovića - Complicate Simply

Izvor: Story, 04.Sep.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvorena izložba Slavimira Stojanovića - Complicate Simply

Svečanim otvaranjem izložbe Complicate Simply u Muzeju primenjenih umetnosti od večeras posetioci mogu da uplove u svet Slavimira Stojanovića u prvih 30 godina vizuelnih komunikacija eminentnog grafičkog dizajnera i jednog od naših najpoznatijih umetnika

.Posetioci će do 26. septembra moći da pogledaju više od 500 radova Slavimira Stojanovića, od crteža iz najranijeg detinjastva, plakara, stripova, ilustracija, logotipa, magazina, omota ploča i nagrađenih projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za velike međunarodne kompanije, 100 animiranih ilustracija iz Knjige utisaka, kao i prikaz kolekcije Futro u kojoj dominira urbani humor.

Beograd je prvi grad u kojem je prikazana izložba, a u narednom periodu biće organizovane izložbe u Novom Sadu, Nišu, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Skoplju.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.