Šta mislite ko je ova slatka devojčica?

Izvor: Story, 18.Okt.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mislite ko je ova slatka devojčica?

Pre nekoliko dana ona je napunila 18 godina, a priznaćete da jako podseća na svoju mamu.

Lurd Leon, foto: Instagram

Ova devojčica je pre nekoliko dana napunila 18 godina.

Njena ponosna mama je ovaj važan događaj obeležila postavljenjem ćerkine fotografije. Devojčica je Lurd, a majka je Madona.

- Srećan rođendan , prinecezo! Volimo te zauvek!- prokomentarisala je Madona fotografiju.

Lepa Lurd veoma podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na svoju mamu, a od nje je nasledila i talenat za umetnost. Ova devojka na Univerzitetu Mičigen studira muziku i ples.

Na istom Univerzitetu je i Madona, doduše kratko, studirala sedamdesetih godina. Pre dve godina bila je i gost na Madoninoj svetskoj turneji, a  2010. pokrenula je svoju modnu liniju Material Girl.

Ova devojka je, kako tvrde upućeni izvori, veoma popularna u školi. Ali Lurd nimalo ne zloupotrebljava majčinu popularnost, i jako joj je stalo da bude obična devojka.

Izvor: zena.blic.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Da li znate ko je ova preslatka devojčica?

Izvor: Kurir, 19.Okt.2014, 13:02

Pre nekoliko dana ona je napunila 18 godina, a priznaćete da jako podseća na svoju mamu..Ova devojčica je pre nekoliko dana napunila 18 godina. Njena ponosna mama je ovaj važan događaj obeležila postavljenjem ćerkine fotografije. Devojčica je Lurd, a majka je Madona..."Srećan rođendan , prinecezo!...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.