Srbin napravio brushalter koji uvećava grudi!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin napravio brushalter koji uvećava grudi!

Milan Milić napravio je vibrirajući brushalter koji navodno trajno povećava grudi bez operacije.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Brushalter koji je Milić napravio sada je na testiranju u Americi, što znači da se još uvek ne prodaje. Međutim, izumitelj tvrdi da ovaj grudnjak trajno povećava grudi nakon samo sedam dana nošenja!

Kako piše "Dejli mejl", Milan je počeo da istražuje alternativne načine uvećanja grudi nakon što mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devojka rekla da bi volela da ima grudi. Bivši student inženjerstva proveo je mesece istražujući, pre nego što je napravio prtotip grudnjaka, koji je nazvao E brushalter, a sada ga testiraju dve žene u Americi.

Pre toga, pametni brushalter je testiran u Evropi i dobio je odlične ocene. Žena koja je testirala grudnjak u Majamiju kaže da su grudi porasle sa veličine B na veličinu C, nakon što ga je nosila sedam dana po 15 minuta dnevno.

Plastični hirurg dr Majkl Salchojer potvrdio je da su grudi Sabrine Molinar koja je takođe testirala ovaj izum, porasle nakon nošenja.

Studentkinja Andrena iz Majamija potvrđuje da su joj se grudi povećale nakon nošenja ovog brushaltera (sa 32B na 34C) i kaže da se ni sada, tri meseca nakon testiranja nisu smanjile.

Ona dodaje da je brushalter udoban, mada priznaje da su je grudi malo svrbele zbog vibrirajućeg efekta grudnjaka.

Svi koji su do sada testirali brushalter, zadovoljni su rezultatima, a stručnjaci kažu da grudnjak sada mora da prođe i kliničke testove.

Nimalo iznenađujuće, prva koja je testirala brushalter bila je Jelena, Milanova devojka, a oboje kažu da su bili oduševljeni rezultatima. "Mislili smo da će trebati više vremena, ali grudi su joj porasle za samo sedam dana. Potrebno je nositi grudnjak tri puta dnevno po pet minuta, i posle samo sedam dana, grudi su veće za jednu veličinu," kaže Milan.

On nije želeo da otkriva detalje svog izuma pre nego što zvanično bude odobren za prodaju, ali osnova je u tome da vibracije povećavaju protok krvi do grudi i poboljšavaju cirkulaciju.

"To je prirodan proces poboljšavanja cirkulacije. Nošenje brushaltera nije bolno, ne postoji nikakvo štetno zračenje, potpuno je zdravo za ljudsko telo i za okolinu."

Dr Salchojer kaže da, iako izumitelj nije umeo da objasni zašto tačno ovaj brushalter "radi," odnosno kako vibracije povećavaju grudi, treba biti otvorenog uma. "Mislim da je to jednostavno upalilo, kao kada igrate igricu i slučajno pritisnete neku kombinaciju tastera koja vam daje tajnu moć," rekao je Salchojer. "Moguće je da vibracije stimulišu umnožavanje ćelija i tako povećavaju grudi, ali to je samo jedna od teorija, i svakako treba testirati ovaj brushalter."

U međuvremenu, Milan pokušava da unapredi model ovog brushaltera tako da istovremeno oblikuje, podiže i uvećava grudi.

"Nakon šest ili sedam dana, grudi postanu previše velike za ovaj brushalter, ali nakon tri do šest meseca, dame mogu da kupe isti ovaj grudnjak u većoj veličini i nastave da povećavaju grudi," kaže Milan. "Ne postoje granice, sve zavisi od toga šta žene žele. Rezultati su trajni. Testiranja za sada pokazuju da se volonterkama grudi nisu smanjile ni dve godine nakon nošenja ovog brushaltera."

Milan se nada da će se njegov izum sledeće godine naći u prodaju, ali još uvek nije odlučeno koliko će koštati.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.