Snežana Dakić: Nadam se presudi koja će mi sačuvati dostojanstvo

Izvor: Story, 29.Nov.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: Nadam se presudi koja će mi sačuvati dostojanstvo

Voditeljka Snežana Dakić početkom novembra pokrenula je zvaničan postupak za prekid braka s Vladimirom Mikićem. Iako su se razišli prošlog leta, bivši supružnici još se spore oko alimentacije, a biznismen se nije pojavio na uvodnom ročištu.

Snežana Dakić, foto: Story press

Krajem jula 2014, nakon decenije zajedničkog života i devet godina braka, autorka i voditeljka emisije Život u trendu Snežana Dakić (46) razišla se od svog supruga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << biznismena Vladimira Mikića. Tada su, isprovocirani spekulacijama da je razlog njihovog raskida Vladimirova preljuba s devojkom koja je znatno mlađa od Snežane, izdali zajedničko saopštenje u kojem su naveli da prevare nije bilo ni s jedne strane niti je posredi neki krupan razlog vredan medijske pažnje. U tom pisanom obraćanju javnosti istakli su da su se s vremenom njihovi stavovi o brojnim pitanjima mimoišli, što je ugrozilo međusobnu ljubav i život u zajednici. Ipak, tada se nisu zvanično razveli. Njihova ćerka Laura (9) nastavila je da živi s majkom, u stanu u kome je porodica dotad boravila, a o njenoj dobrobiti zajedno su brinula oba roditelja. Barem je tako trebalo da bude, jer bivši partneri nisu uspeli sporazumno da se razvedu, već je njihov slučaj završio pred sudom.

- Ne bih želela da se od ovog sudskog postupka pravi medijska pompa. Nadam se pravičnoj presudi koja će mojoj ćerki obezbediti život kakav joj priliči, a mom bivšem suprugu i meni sačuvati dostojanstvo – govori Dakićeva za Story, nekoliko časova pošto je povodom njenog razvoda završeno uvodno ročište u Prvom opštinskom sudu na Novom Beogradu, na kom se njen nekadašnji suprug ipak nije pojavio. Voditeljka je napustila sudnicu u pratnji advokata. Saznajemo da je sud doneo privremenu meru koja podrazumeva da Vladimir plaća alimentaciju do okončanja postupka.

Takođe, ustanovljeno je da je Snežana staratelj deteta. Za pojedinosti u vezi s tim koliki je iznos alimentacije ostali smo uskraćeni, kako zbog činjenice da je proces tek otpočeo, tako i zbog toga što je popularna dama u trendu naglasila kako ne želi da njen spor postane javan. Više detalja biće poznato tek u decembru, kada je zakazano novo ročište. Dok čeka nastavak suđenja, Dakićeva će se postarati da pronađe nov televizijski angažman. Njena emisija U trendu trenutno se ne emituje na TV Pink, zbog čega se ona našla na birou rada, a to što nema stalnih prihoda dodatno joj komplikuje trenutnu porodičnu situaciju. Bez obzira na sve, ona je svojim pratiocima na društvenim mrežama nedavno poručila da se vraća na male ekrane. Predstojeći period daće nam odgovor na pitanje gde ćemo imati priliku da gledamo njene TV kolaže o modi, muškarcima i deci.

Jedna od misli koju verovatno svaki čovek u nekom trenutku sebi saopšti jeste da život ide dalje. Uz to, važna životna mantra glasi kako je bitno naučiti da ništa ne shvatamo tragično, ma koliko povoda za to imali. Iza Snežane Dakić sada je period u kome je iskusila spomenuto, pa je stvari okrenula u svoju korist. Raduje se novom angažmanu i veruje da će se sudski postupak završiti što bezbolnije. Izgleda sveže i zadovoljno i važi za ženu koja ne staje. To najbolje ilustruje podatak da je nakon suđenja posetila jednu od revija na Nedelji mode u Beogradu, a potom zablistala na događaju koji je iste večeri upriličio magazin Elle.

Piše: Stefan Tošović

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.