Snežana Dakić: Muškarci me se plaše, zato im prva ne prilazim

Izvor: Story, 20.Jul.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: Muškarci me se plaše, zato im prva ne prilazim

Voditeljka Snežana Dakić otkrila je da je stalno izložena predrasudama, jer je poznata ličnost, zbog čega je se mnogi muškarci plaše. – Nemam običaj da prilazim muškarcima. Ukoliko neko dobro izgleda, nemam problem da uputim kompliment ali nije damski da ja prilazim. Muškarci su već dovoljno prestravljeni činjenicom da sam jaka na rečima i da ... The post Snežana Dakić: Muškarci me se plaše, zato im prva ne prilazim appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Voditeljka otkrila zašto nema dečka

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2017, 09:33

Voditeljka Snežana Dakić nedavno je istakla da je često izložena predrasudama jer je poznata ličnost i da je se baš iz tih razloga mnogi pripadnici jačeg pola plaše...- Nemam običaj da prilazim muškarcima. Ukoliko neko dobro izgleda, nemam problem da uputim kompliment ali nije damski da ja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.