Šminkerka optužila glumca: Ešton Kučer je varao Milu sa mnom!

Izvor: Story, 30.Okt.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkerka optužila glumca: Ešton Kučer je varao Milu sa mnom!

Iako su nedavno dobili svoje prvo dete i veza im izgleda idilično, Ešton Kučer navodno je viđen u prisnom zagrljaju sa šminkerkom još u počecima njegove veze s Milom Kunis, piše The Sun.

Glumca su prvi put s Milom povezivali još u aprilu 2012. godine, ali oni su svoju vezu obelodanili tek u julu iste godine.

Ipak, Lin Masindžer tvrdi da ju je Ešton odveo u svoj dom u Holivudu u junu te godine, nakon što su se upoznali u baru. Kao dokaz priložila je fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sebe i Eštona kako se grle u krevetu.

- Kad sam bila s njim nije spominjao Milu. Nadam se da je mislio da sam dobra devojka - kaže Lin.

Ovo nije prvi put da je Ešton optužen za varanje. Pre tri godine pisalo se da je proveo noć s devojkom Sarom Lil i to na šestu godišnjicu braka s Demi Mur. Dva meseca kasnije par se razišao.

Ešton i Mila upoznali su se tokom snimanja serije Vesele sedamdesete, a verili su se ove godine u aprilu.

U sptembru su dobili njihovo prvo dete, ćerkicu Vajat Izabel.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može da ostane veran:Ešton Kučer varao Milu Kunis na početku veze?

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Glumački par,Mila Kunis i Ešton Kučer tek što su postali roditelji a već se suačavaju sa prvim poteškoćama u porodičnom životu...Naime, jedna mlada Šveđanka otkrila je za "The Sun" da je imala kratku avanturu sa Kučerom na samom početku njegove veze sa Milom Kunis...Američki mediji su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.