Šminkeri poznatih dama otkrivaju trikove za leto

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkeri poznatih dama otkrivaju trikove za leto

Saveti koj dolaze od šminkera poznatih dama su brzi, jednostavni i efektni i upravo zbog toga treba da postanu deo vaše svakodnevne rutine.

Dženifer Lopez

Prvi i osnovni savet kojeg bi trebalo da se pridržavamo bez obzira na godišnje doba i trendove jeste da nikada ne nosimo previše šminke!

Kada je reč o trendovima Džejmi Grinberg ističe da ovoga leta treba da nosimo ljubučaste tonove, ruževe i da ne bi trebalo da iscrtavamo obrve. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Letnji trik: Piling lica s lubenicom

Tajna nanošenja korektora jeste da birate ovaj proizvod u istoj nijansi kao što je i podloga koju koristite, na taj način se neće primetiti da ga imate. Kada je reč o senkama birajte one u neutralnim tonovima, dok bi na obraze trebalo da nanosite bronzere i svetlo roze rumenila.

Pristaje svima: Koja je univerzalna dužina kose za svaki oblik lica?

Ukoliko želite da naglasite usne, odlučite se za pink, nud ili crveni ruž. Preporučljivo je da leti ne koristite tamne nijanse, jer je to u ravni nošenja vunenog džempera na plaži.

Bebi puder kao saveznik vaše lepote

Bonus savet: kako biste naglasili delove lica i dobili sjaj koristite kremaste hajlajtere.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.