Slavica Cukteraš se odrekla pevanja zbog ljubavi?

Izvor: Story, 30.Okt.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Cukteraš se odrekla pevanja zbog ljubavi?

Slavica Cukteraš obnovila je ljubav sa bivšim verenikom, golmanom Vladom Avramovom, i zbog toga rešila i da svoj život promeni iz korena.

Slavica Ćukteraš, foto: Luka Šarac

Kako se spekuliše, Slavica se odrekla pevanja, spakovala stvari i odselila se kod Vlade u Italiju.

- Slavica je nakon raskida shvatila da je ljubav prema Vladi jača od želje da izgradi karijeru. Razdvojenost su trpeli zbog njenih obaveza u vezi sa snimanjima, zato je posle pomirenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zaključila da joj je mesto pored momka, a ne na estradi. Kada je definitivno odlučila da ne nastavi sa pevanjem, pozvala je Tanju Savić, kojoj je saopštila odluku i rekla da zbog toga ne računa na duet - govori dobro obavešteni izvor.

Ona je nakon ove odluke promenila i broj telefona, a novi dala samo najbližima kako mediji ne bi mogli da stupe u kontakt sa njom.

U prilog toga govori nam i to što je smanjila svoje aktivnosti na društvenim mrežama, a ranije je svakodnevno obaveštavala svoje pratioce gde se nalazi i šta planira.

Ova saznanja potvrdila je i njena koleginica Tanja Savic, rekavši da nece biti zajednicke pesme.

- Izgubila sam kontakt sa Slavicom, nemam više ni njen broj. Čula sam da je otišla u Italiju, želim joj mnogo sreće - rekla je Tanja.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.