Skoro pet godina čekala da upozna svog omiljenog pevača

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoro pet godina čekala da upozna svog omiljenog pevača

Mnoge javne ličnosti ističu kako su im deca najdraža publika. Jedan od retkih koji ima zaista mnogo fanova među najmlađima jeste Boban Rajović.

Boban Rajović, foto: Privatna arhiva

Internet je preplavljen video snimcima najmlađih koji pevaju Bobanove pesme, pišu mu poruke, nadaju se da će ga jednoga dana upoznati....Jedna devojčica je čak nekoliko godina zaredom pisala Deda Mrazu kako je njena božićna želja da već jednom upozna Bobana Rajovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Njoj, za sada ova želja nije ispunjena ali da će se potruditi da odži obećanje i više vremena posveti najmlađima Rajović je dokazao prošlog vikenda.

On je prošlog vikenda nastupao u Austriji, nedaleko od grada u kojem žive sestre Leila ( 9 godina) i Minela ( 5 godina) koje ga prosto obožavaju. Leila je sa samo tri godine pevala skoro sve njegove pesme, i sve oko sebe tjerala da po ceo dan slušaju i gledaju samo Bobana.

Leila je skoro pet godina strpljivo čekala dan kada će upoznati svog omiljenog pevača a njena mama Beisa se potrudila da joj tu želju i ispuni.

S obzirom da su Leila i Minela još uvek male za odlazak u diskoteke i klubove, mama je zamolila Bobana da izdvoji par minuta za njih pre povratka u Srbiju.

Iako zatrpan obavezama oko nove pesme, projekta Kafanski fakultet snimanja spota i ostalih obaveza Boban je sa zadovoljstvom izdvojio par sati za, kako on kaže, dve slatke princeze.

One su mu, presrećne, pevale njegove pesme, crtale ali i poklonile bombonjeru i plišanog pingvina.

- Zaista sam uživao. Neverovatno je da one sa tako malo godina znaju toliko mojih pesama! Neka mi ne zamere stariji ali deca su moja najdraža publika. Njih ne možeš folirati, deca su iskrena i ako oni nekoga prihvate to znači da taj neko zaista ima to nešto posebno, iskreno i vredno. Mene svaka poruka najmlađih i najslađih fanova čini neizmerno srećnim, samo mi je žao što u svakodnevnoj jurnjavi nemam vremena da se družim sa svima njima ali potrudiću se maksimalno da ih upoznam i posvetim im pažnju... - rekao nam je Boban.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.