Skandalozno ponašanje Nikol Šerzinger na Mikonosu! (FOTO)

Izvor: Story, 01.Jul.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozno ponašanje Nikol Šerzinger na Mikonosu! (FOTO)

Nikol Šerzinger je izgleda predugo bila u vezi sa Luisom Hamiltonom. Od kada su raskinuli, kao da je \'puštena s lanca\' - tverkuje na ulici sa zadignutom suknjom, a osvojila je i zgodnog fudbalera!

Nikol Šerzinger, foto: Profmedia

Nikol je u ponedeljak napunila 37 godina. Za rođendan je otputovala na Mikonos gde se u subotu opuštala pored bazena, ali je u nedelju uveče dobila inspiraciju za ludovanje.

Skockana u šljokičastu mini haljinu, odjednom joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je došlo da luduje na sred ulice, pa je haljinu potpuno podigla.

Onda je raširenih nogu sela na sto u jednoj kafani, u kojoj srećom nije bilo ljudi.

Pošto se sa drugaricom Kerolajn Stenberi izludela, očigledno pijanu, kući je morao da je odnese fudbaler Pajtim Kasami (23).

Nikol i Pajtim su se tek upoznali, ali zgodnom fudbaleru izgleda ni najmanje nije smetalo da pripitu pevačicu odvede do hotela na kraju večeri.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

BLAM: Pijanu Nicole Scherzinger nosili u hotel

Izvor: Tracara.com, 01.Jul.2015

Zaboga Nicole! (foto: Profimedia) Popularna američka pevačica Nicole Scherzinger je nedavno proslavila svoj 37. rođendan, pa je rešila da kao poklon sebi priušti putovanje na Mikonos, gde boravi ovih dana u društvu najbolje prijateljice. Priča ne bi bila toliko interesantna da se pevačica ne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.